HM finanicial coaching

Voor particulieren en ondernemingen

Monica van Dijk

Ruim 24 jaar ben ik werkzaam geweest bij de ING Bank in de functies accountmanager en relatiemanager. De focus heeft altijd gelegen op de zakelijke markt waarin het begeleiden en bedienen van bedrijven en ondernemers centraal heeft gestaan. Naast alle vereiste opleidingen voor het bankbedrijf heb ik ook de opleiding Mediation aan de Hogeschool Utrecht gevolgd.

Om naast ondernemers ook particulieren beter van dienst te kunnen zijn heb ik recentelijk de WFT Opleidingen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet succesvol afgesloten.

“Het werken en begeleiden van ondernemers en particulieren naar een oplossing voor (financiële) vraagstukken die er zijn is één van de mooiste dingen die je in je vak kan doen. Veel mensen vinden het lastig om overzicht te krijgen in dingen die in het (zakelijk) leven spelen en hiervoor gesprekken aan te gaan met partijen. Dit samen doen verheldert in veel gevallen heel veel en brengt vaak voor alle partijen de beste resultaten!

Het vizier richten op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden is een uitgangspunt dat je ver kan brengen!”

stuur een mail
Samen hebben wij 65 jaar ervaring in de bankensector.

Henk Kamp

Ik ben 40 jaar werkzaam geweest bij ABN-AMRO. Ik heb gewerkt als accountmanager voor de zakelijke relaties van de bank. Hierbij gaat het om het analyseren van de kredietaanvragen en het beheer van relaties. Verder heb ik de leiding gehad over diverse kantoren. Ook ben ik actief geweest op het gebied van beleggingsadvies en vermogensbeheer. Vervolgens nog een aantal jaren advies gegeven aan DGA’s als Financieel Planner (FFP).

In mijn laatste functie heb ik collega’s intern opgeleid en gecoacht op het gebied van kredietvraagstukken en systemen. Ik ben in het bezit van WFT-diploma’s Basis, Vermogen en Hypotheken. Ook ben ik gediplomeerd Budgetcoach.

“Door mijn brede ervaring op het gebied van zowel particuliere als zakelijke relaties is het voor mij mogelijk om elke situatie met een helicopterview te overzien, kruisverbanden te signaleren om vervolgens, samen met u, adequate stappen te nemen. Door sterk cijfermatig inzicht is een analyse snel gemaakt. Samen met de ondernemer of particulier optrekken om te helpen zijn inzicht te verbreden en hem in de juiste richting te sturen geeft mij veel voldoening en plezier”

stuur een mail